Bli med i vårt partner nettverk og hjelp kundene dine til å bli boligeiere

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Vi forstår vår rolle i økosystemet, og vi ønsker å utvikle løsninger sammen med innovative og formålsdrevne partnere.

Verdiforslag for våre partnere

Verdiforslaget for våre felles kunder er rimeligere boligeierskap og bærekraftig finansiering, basert på egenkapital, ikke gjeld. Adress Boligkapital bidrar til lavere gjeldsbehov og potensielt lavere rentekostnader for kundene våre – og lavere risiko på boligreisen deres, siden de deler den med Adress.

Med vårt boligprodukt låser vi opp en ny mulighet for våre partnere. Dere vil tiltrekke flere potensielle kunder, generere flere transaksjoner - samtidig som dere bidrar til et samarbeid for å gjøre en bærekraftig innvirkning på samfunnet og økonomien.

Hvem vi jobber med

Vi jobber med aktører i eiendom og finansbransjen, som banker, eiendomsmeglere, eiendomsutviklere og investorer.


Vårt produkt skaper verdi til hele verdikjeden; eiendomsmeglere får et nytt markedsføringsverktøy, banker får lavere risikoeksponering mot boliglånskunder, eiendomsutviklere kan selge unna flere prosjekter, investorer får både god økonomisk avkastning og bærekraftseffekt; mens våre felles kunder vinner.

Våre partnere

La oss komme i kontakt

Send oss en melding

Vi er her for å svare på alle spørsmål du måtte ha. Send oss ​​en melding.

By clicking "Submit", I agree to Adress's Terms of Service and Privacy Policy.

Thank you! Your submission has been received!

You will here from us within 2-3 business days
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lurer du på mer?

Ofte stilte spørsmål

Hva slags samarbeidspartnere ser dere etter?

Vi jobber med og ser etter samarbeidspartnere som eiendomsmeglere, banker, fondsforvaltere, eiendomsinvestorer, eiendomsutviklere, stiftelser, legater, forsikringsselskaper, ventureinvestorer og dataleverandører.

Trenger dere lisens?

For å tilby denne løsningen må vi ha en balanse, noe som betyr nok kapital til å kunne levere produktet til våre kunder, boligeierne. Denne kapitalen kommer fra investorer i vårt fond. Fondsforvaltnings virksomheten er regulert og krever registrering hos Finanstilsynet. Selskapet er regulert og registrert hos Finanstilsynet i Norge.

Er dere regulert av Finanstilsynet?

Ja, vi er regulert og registrert hos Finanstilsynet.

Hvordan kan vi jobbe sammen?

Dette avhenger av hvilken type samarbeid vi ønsker å sette opp. Det kan være salgs - og distribusjon samarbeid på boligeier siden, eller det kan være investering på fond siden. Det kan også være en støttetjeneste vi trenger.

Det er viktig å finne de riktige løsningene, men vi er trygge på vår evne innen dette håndverket. Det viktigste derimot er at vi deler like verdier og visjonen for å skape en positiv bærekraft i samfunnet.